Hoitojen esittely

Kasvohoidot

Denova pro classics on peruskasvohoito sisältäen alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, voidemaisen naamion ja loppuvoiteet. Kesto 60min. Jos tehdään lisäksi mekaaninen ihonpuhdistus niin kesto 75min.

Denova pro premiun on erikoiskasvohoito sisältäen alkupuhdistuksen, kuorinnan, voidemaisen naamion, hieronnan, seerumin, merilevänaamion ja loppuvoiteet. Kesto 75min. Jos tehdään lisäksi mekaaninen ihonpuhdistus niin kesto 90min. (Jos on kilpirauhasen liikatoiminta niin ei voi tehdä.)

Denova pro express on pikakasvohoito sisältäen alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan tai naamion ja loppuvoiteet. Kesto 30min.

Ultraäänikuorinta

Ultraääni on korkeataajuista värähtelyä jossa väliaineen avulla kuoritaan pinnalliset epäpuhtaudet hellävaraisesti ja tehokkaasti ihoa vaurioittamatta ja pehmittää ihon pinnan, sopii kaikille ihotyypeille.

Mikrohionta

Kontrolloitu ihon mikrohionta on tehokas, helppo ja kivuton hoitomuoto. Siinä ihon pinnalle johdetaan alipaineen avulla mikrokiteitä, jotka kulkeutuvat saman tien pois hioen mukanaan kuolleet ja huonokuntoiset solut ihon pinnalta. Kiteet ovat korundijauhetta (aluminiumoksidia), joka on inerttiä eli kemiallisesti reagoimatonta ainetta joka ei myöskään imeydy ihoon. Mikrohionta sopii kaikille ihotyypeille kirkastavana ja aineenvaihduntaa parantavana hoitona ja sillä voidaan tehdä myös erikoishoitoja useisiin erilaisiin ihon ongelmiin.

Hemmottelevat pakettihoidot Rosa Grafin 

Valkoinen tee on rauhoittava ja kosteuttava, sisältäen valkoista teetä ja lootuksenkukkaa.

Formostar infrapunavyökääreet

Formostar hoidossa käytetään useiden senttien syvyyteen vaikuttavaa infrapuna-aaltoa. Selluliitin ja varastorasvojen tehokas vähentäminen ongelma kohdista tapahtuu kuudella hoitopaneelilla. Formostar infrapunalaitetta voidaan käyttää myös terveydenhoitoon, mm. lihassärkyihin ja reumakipuihin.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto. Kuumakivihieronnan vaikutus on voimakkaasti stressiä laukaiseva ja rentouttava. Miellyttävän lämpöiset kivet liukuvat pehmeästi keholla luovuttaen lempeää lämpöään syvälle lihaksiin, koko keho rentoutuu. Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito, jossa kehon energiakeskuksiin (selälle, vatsalle, kämmeniin ja jalkapohjin) asetellaan lämpimät kivet ja hierontaa tehdään myös lämpimillä kivillä.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta kiihdyttää muun muassa aineenvaihduntaa, elvyttää pään verenkiertoa ja rentouttaa pitkävaikutteisesti. Intialainen päähieronta suoritetaan asiakkaan istuessa tuolilla ja se kohdistuu hartioihin, niskaan, pään alueelle, korviin ja kasvoihin.

Lymfahieronta vartalolle

Lymfahieronnalla pyritään imunestekierron edistämiseen, (ylimääräinen neste ja kuona-aineet siirtyvät lymfateiden kautta verenkiertoon ja sieltä virtsan mukana pois elimistöstä). Se suoritetaan manuaalisesti (=käsin) käyttämällä kevyitä pumppaavia otteita sormilla tai koko kädellä. Vähentää ja ennaltaehkäisee turvotusta, parantaa ihon aineenvaihduntaa ja rentouttaa.

Terveelle ihmiselle sarja kerran viikossa tai kaksi kertaa viikossa 3- 5-10 sarjana tehostaa vaikutusta. Ylläpitohoito kuukauden tai kahden välein pitävät elimistön toiminnan kunnossa.

Suklaavartalohoito 
Energisoiva, terapeuttinen, ylellinen ja nautinnollinen hoito.
(Ei sisällä kemiallisia väri- ja säilöntäaineita ja sopii kaikille ihotyypeille.)

Polynesialainen vartalohoito 
Eksoottiselle ja rentouttavalle "matkalle"
(merilevä, kookosöljy, monoi öljy ja makea vanilja)

MMA- levävartalohoito
Vilkastuttaa kuona-aineiden poistumista ja poistaaa turvotusta ja nestekeräytymiä
(100% merilevää ja korkea jodi pitoisuus)

Muta- / suolavartalohoito 
Pehmentää ja hoitoo ihoa
(kuolleenmeren mutaa ja luonnon merisuola)

Maitokylpy 
Rentouttaa ja rauhoittaa 

Leväkylpy 
Puhdistaa ja parantaa nestekiertoa

Himalajansuolakylpy 
Kosteuttaa

Vaahtokylpy 
Porekylpy 

AjankohtaistaDesign by In Obscuro